menu
014 71 28 88 (raadpleging gynaecologie)
014 71 21 35 (materniteit)
014 71 23 73 (raadpleging pediatrie)
014 71 20 20 (kinderafdeling)

ONZE KOALA KAMERS

In onze gloednieuwe ‘koala’ kamers krijgen baby’s speciale neonatale zorgen, die voordien enkel op de couveuse-afdeling mogelijk waren. In de koala kamers kunnen mama en baby 24 uur per dag samen blijven, terwijl het toezicht en de opvolging door het neonatologie-team verzekerd blijven!

meer weten over ONZE KOALA KAMERS

DE ZWANGERSCHAP

Proficiat, u bent zwanger! 

Ontdek hoe ons team u zal begeleiden in deze unieke periode van uw leven...

meer weten over DE ZWANGERSCHAP

OPNAME EN BEVALLING

De dokters en vroedvrouwen van onze afdeling bieden je dag en nacht de beste zorgen. In ons moederhuis staat een heel team paraat om moeders, hun partners en hun baby persoonlijk bij te staan. Waar het aantal bevallingen in Vlaanderen al een paar jaar aan het dalen is, worden bij ons in Mol alleen maar méér baby’s geboren!

meer weten over OPNAME EN BEVALLING

ZORGEN NA DE BEVALLING

Kersverse moeders blijven steeds minder lang in het ziekenhuis met hun pasgeboren baby, zeker na een ongecompliceerde bevalling. Dat kortere verblijf maakt kraamzorg en thuiszorg extra belangrijk. Wij hebben al meer dan tien jaar een hechte samenwerking met zelfstandige vroedvrouwen die jou en je baby thuis verder opvolgen en ondersteunen.

meer weten over ZORGEN NA DE BEVALLING

NEONATOLOGIE

Soms heeft uw kindje extra zorgen nodig, bijvoorbeeld door vroeggeboorte, een laag geboortegewicht of ziekte. Uw kindje wordt dan opgenomen op onze afdeling neonatologie. Dit brengt vaak onzekerheden en vragen met zich mee. Hier vindt u meer informatie over onze afdeling.


meer weten over NEONATOLOGIE

Vrouw

Naar de Gynaecoloog

Moeder en kind

Zwangerschap?

Kind

Kind