menu
014 71 28 88 (raadpleging gynaecologie)
014 71 21 35 (materniteit)
014 71 23 73 (raadpleging pediatrie)
014 71 20 20 (kinderafdeling)

Over ons

Professionele zorg dichtbij, voor vrouwen en kinderen

Het H. Hartziekenhuis Mol is een regionaal ziekenhuis met 183 bedden. Ruim 80 artsen en 650 medewerkers staan elke dag paraat voor onze patiënten. We werken bovendien nauw samen met andere zorgverstrekkers in de regio om elke patiënt de allerbeste zorg te garanderen.

Op onze diensten Gynaecologie en Pediatrie kan je rekenen op ervaren, professionele teams. Onze artsen, verpleegkundigen, paramedici en ondersteunend personeel werken in een moderne infrastructuur en kunnen terugvallen op een sterke omkadering.

Onze grote sterkte als regionaal ziekenhuis is dat we het beste van twee werelden combineren. We garanderen professionele, kwalitatieve zorgen die ingebed zijn in een hecht lokaal netwerk. Tegelijkertijd zijn we dichtbij huis én staan we bijzonder dicht bij onze patiënten.


Wat mag u van ons verwachten?

"We garanderen professionele zorg, met respect voor de eigenheid van elke patiënt. We zweren bij een persoonlijke aanpak en willen voor élke vrouw, haar partner én haar kind een huis van vertrouwen zijn. Dichtbij huis, dichtbij de patiënt."

Vrouw

Naar de Gynaecoloog

Moeder en kind

Zwangerschap?

Kind

Kind